Kinderen voor Kinderen | Niets is cooler dan Kerstmis

Niets is cooler dan Kerstmis, de kersthit van Kinderen voor Kinderen.

Het Kinderen voor Kinderen kinderkoor werd opgericht door de VARA dat nog steeds ieder jaar het Kinderen voor Kinderen concert uitzendt waarin de nieuwste liedjes worden gepresenteerd. Al in 1948 ontstond het eerste idee om liedjes te maken door een groep kinderen met thema’s die voor hen sprekend zijn.

Kinderen voor Kinderen heeft veel leuke liedjes voor kinderen gemaakt. De meest bekende liedjes van zijn Papegaai, Op een Onbewoond Eiland, Okido en Wereld van mijn Dromen.

Inmiddels heeft Kinderen voor Kinderen meer dan 34 albums geproduceerd, een tiental singles en enkele DVD’s van de concerten die zij gegeven hebben. 


Meer kerstliedjes en filmpjes?

Op Kids-Tube.nl kun je nog veel meer kerstliedjes luisteren van onder andere Bobo, Mickey Mouse, Dora en nog veel meer!

Wil je ook kerstfilmpjes kijken? Ook dat kan op Kids-Tube! Of ben je op zoek naar echte kerstfilms? Deze vind je ook bij ons op de site.

Kijk vooral rond voor meer leuke content. Al onze filmpjes zijn gecontroleerd op kindvriendelijkheid.

Meer Kids-Tube?

Naast kerstfilmpjes en liedjes bieden wij ook heel veel andere kinderfilmpjes en series aan. Je vindt op onze site onder meer filmpjes van:

Woezel en Pip, jouw favoriete viervoeters.

Bumba  de clown en zijn avonturencircus.

Brandweerman Sam, die de Piekepolder beschermt.

Er zal eerst ingelogd moeten worden om een video leuk te kunnen vinden of om deze aan je favorieten te kunnen toevoegen.

Deel deze video

Gerelateerd

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie