Big Hero 6 filmpjes

3 filmpjes
Spot Your Way
00:21

Spot Your Way

2511
All Access Special
11:01

All Access Special

2618
Discovery Clip
02:01

Discovery Clip

3030

De beste filmpjes van Big Hero 6 kijk je op Kids-Tube.nl

Hier hebben wij de leukste Big Hero 6 filmpjes voor jou verzameld die beschikbaar zijn op Youtube of andere websites met video’s. Kids-Tube uploadt zelf geen filmpjes, maar maakt gebruik van filmpjes en video’s die door anderen en officiële kanalen beschikbaar worden gesteld. Om een kinder vriendelijke omgeving te creëren worden alle filmpjes op deze kindertube eerst uitvoerig gecheckt voordat ze online worden gezet.

Over Big Hero 6

Big Hero 6 is een animatiefilm geproduceerd door de Disney Animatie Studio’s. Enkele jaren eerder nam Disney de Marvel entertainment groep over, waarvan dit de eerste co productie is. De Big Hero 6 film is de 54e film die door Disney is gemaakt.

De film Big Hero 6 gaat over over een 14 jarige jongen genaamd Hiro Hamada die in San Fransokyo woont. Hij houdt van robots en kan deze zelf als de beste maken. Met zijn zelfgemaakte robots neemt hij graag deel aan gevechten tussen Robots, die hij altijd wint omdat zijn robots de beste zijn.

Ondertussen krijgt Hiro het aan de stok met Yokai die zijn microbots steelt en hierdoor fantastische robots tot zijn beschikking heeft. Helaas voor Yokai wordt er een team van 6 super robots samengesteld die de strijd met hem aan gaan.

Leeftijdsinformatie

De Big Hero 6 filmpjes zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 6 jaar oud. Deze kinderen kunnen de futuristische setting goed begrijpen omdat ze fantasie en werkelijkheid van elkaar kunnen onderscheiden. Voor deze leeftijdsgroep is het wel van belang dat ze de Nederlands gesproken versie bekijken. De Engelse versie met ondertiteling wordt pas interessant voor kinderen met de leeftijd van 9 jaar oud.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie