Prinsessia filmpjes

11 filmpjes
Naar het Bal
03:09

Naar het Bal

4847
De Baljurk
13:55

De Baljurk

4776
Bang
01:31

Bang

3892
Prinsessia Lied
03:28

Prinsessia Lied

4112
Prinses Roos
01:30

Prinses Roos

3385
Plopsa De Panne
28:14

Plopsa De Panne

6134
Prins op het Witte Paard
02:48

Prins op het Witte Paard

2822
Superprinses
03:10

Superprinses

4659
Mag ik jou Kussen
03:13

Mag ik jou Kussen

4663
Wil jij mijn Vriendin zijn
01:14

Wil jij mijn Vriendin zijn

3680
Prinses Madeliefje
01:47

Prinses Madeliefje

3289

De beste filmpjes en liedjes van Prinsessia kijk je op Kids-Tube.nl

Hier vind je een overzicht van de beste Prinsessia filmpjes die het team van Kids-Tube heeft kunnen vinden op video websites zoals Youtube. Kwaliteit en kindvriendelijkheid staat bij ons altijd voorop. Daarom controleren wij alle filmpjes en liedjes altijd op kwaliteit voordat wij ze op deze kindertube plaatsen.

Over Prinsessia

Prinsessia is een kinderprogramma uit Belgie gemaakt door Studio 100. In de hoofdrol spelen 5 prinsessen die ieder in een andere kleur gekleed gaan. Deze prinsessen in opleiding leren iedere keer weer nieuwe dingen om een echte prinses te worden.

De prinsessen hebben allemaal hun eigen kenmerken wat ook weleens met elkaar kan botsen. Gelukkig wordt dit meestal weer op een goede en soms grappige manier opgelost. De prinsessen houden erg veel van zingen. Daarom kom je in de serie ook veel leuke liedjes van Prinsessia tegen.

De prinsessen van Prinsessia

Prinses Roos is altijd roze gekleed en is super ijdel. Ze staat dan ook veel voor de spiegel omdat ze er beeldschoon wil uitzien.
Prinses Violet is gekleed in overwegend blauwe kleding. Zij kenmerkt zich als een echte stoere en sportieve prinses.
Prinses Linde gaat gekleed in het groen en staat bekend als de prinses die het meeste van eten houdt.
Prinses Iris kleedt zich rood en houdt enorm van leuke sprookjes. Zij vindt het verder erg leuk om dingen te testen die ze in boeken heeft gelezen.
Prinses Madeliefje is de prinses in het geel. Zij vindt zichzelf heel erg creatief en dat wil ze maar al te graag laten zien.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Prinsessia zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 4 jaar oud. Het thema prinses spreekt vooral meisjes in deze leeftijdsgroep erg aan. Verder is het taalgebruik niet al te moeilijk en daardoor geschikt voor deze kinderen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie