Dirk Scheele liedjes

7 filmpjes
Handen Wassen
03:03

Handen Wassen

9318
Trommel op alles wat ik Zie
04:49

Trommel op alles wat ik Zie

9268
Aapje
10:14

Aapje

12269
Bij de Kapper
03:20

Bij de Kapper

11329
Pannenkoeken en Papegaai
09:42

Pannenkoeken en Papegaai

7724
Op de Kinderboerderij
03:14

Op de Kinderboerderij

9724
Dieren in de Tuin
05:11

Dieren in de Tuin

7629

De beste Dirk Scheele liedjes vind je op Kids-Tube.nl

Hier vind je de beste Dirk Scheele liedjes die wij hebben kunnen vinden op Youtube of andere websites met filmpjes. De filmpjes van de liedjes van Dirk Scheele worden gemodereerd door het team van Kids-Tube.nl, zodat er enkel kwalitatieve kinderliedjes worden vertoond. Natuurlijk kan het voorkomen dat een filmpje niet meer beschikbaar is, rapporteer dan het filmpje zodat wij deze kunnen updaten.

Over Dirk Scheele

Dirk Scheele is een kinderserie die draait om muziek en humor. De verhalen in deze serie gaan veelal over standaard situaties die de kinderen ook zullen meemaken. Hierbij loopt hij vaak tegen bepaalde problemen op die in eerste instantie ook nog eens mis gaan. Dirk legt bij zijn problemen het één en ander uit en zingt er meestal een bijpassend liedje bij. Door deze insteek van dagelijkse problemen en de liedjes kunnen kinderen erg veel leren over de situaties.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes en liedjes van Dirk Scheele zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd van 3 jaar oud. De onderwerpen die aan bod komen passen goed bij deze leeftijdsgroep. Ook de manier van uitleggen, ondersteund met een liedje zal voor deze kinderen goed vallen. Vrouwenwiki biedt vele tips en weetjes over vrouwen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie