Chuggington filmpjes

8 filmpjes
Weten waar je Heen Moet
03:54

Weten waar je Heen Moet

9780
Klaar om te Rollen
03:54

Klaar om te Rollen

7836
Maatjes Medaille
04:01

Maatjes Medaille

7409
Op Tijd Komen
04:01

Op Tijd Komen

7326
Liedje
01:38

Liedje

10861
Dieren Oppasser
04:00

Dieren Oppasser

10656
Wie kan jij Waarderen
04:01

Wie kan jij Waarderen

7942
Noodgeval Jimmy
04:01

Noodgeval Jimmy

10015

Chuggington filmpjes in het Nederlands

Hier vind je de beste filmpjes van Chuggington die wij hebben verzameld vanaf Youtube en andere online bronnen. Wij proberen zoveel mogelijk kinderfilmpjes in het Nederlands op deze pagina te verzamelen. Staat jouw favoriete Chuggington filmpje nog niet in deze collectie? Neem contact met ons op en wij plaatsen deze op de site. Natuurlijk wordt het filmpje wel eerst door het team van Kids-Tube gecontroleerd op kindvriendelijkheid.

Over Chuggington

Chuggington is een van oorsprong Engelse kinderserie gemaakt voor peuters en kleuters. Net als in de kinderserie Thomas de Trein, gaat ook deze serie over levende treinen die verschillende avonturen beleven. De serie is vernoemd naar het stadje Chuggington waar deze levende treinen rondrijden. In 2008 beleefde de serie zijn debuut op de Engelse televisie.

De drie hoofdkarakters zijn Brewster (een verstandige trein), Wilson (een stoere trein) en Koko (een avontuurlijke trein). Omdat deze treinen nog onervaren zijn en veel moeten leren, worden ze ook wel de train-treinen genoemd. Naast de drie hoofd personages komen in de meeste afleveringen ook andere treinen en mensen voor. Naast het bieden van entertainment voor kinderen, geeft de serie ook belangrijke waarden mee zoals vriendschap, het goed kunnen luisteren en eerlijkheid.

Er zijn inmiddels verschillende DVD’s van Chuggington uitgebracht, waarvan de eerste in 2009 werd gelanceerd met daarop zes afleveringen. Naast films en kortere filmpjes zijn er ook boeken en speelgoed uitgebracht van deze levende treinen.

Wist je dat?

De treinen in Chuggington nooit werkelijk passagiers vervoeren?
Chugginton inmiddels in meer dan 175 landen op tv wordt uitgezonden?
Het verlaten dorpje net buiten de stad Oud-Chuggington heet?

Leeftijdsinformatie

Chugginton is gemaakt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De treinen spreekt deze leeftijdsgroep erg aan en de teksten zijn goed te begrijpen. Belangrijk is dat kinderen de verschillende dialogen goed kunnen volgen, omdat er vrij veel gesproken wordt. Zeker voor kinderen van 3 jaar zal dit net iets meer moeite kosten. De verhaallijn is ‘rond’ wat inhoudt dat kinderen op ieder moment kunnen instappen om de verhaallijn te volgen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie