Shrek filmpjes

5 filmpjes
Living La Vida Loca
02:07

Living La Vida Loca

6181
Laatste Gevecht
02:26

Laatste Gevecht

2809
Zijn we er al
02:08

Zijn we er al

6229
Shrek 4 Laatste Scene
04:07

Shrek 4 Laatste Scene

3327
I Need a Hero
04:14

I Need a Hero

3105

De beste Shrek filmpjes kijk je op Kids-Tube.nl

Hier vind je de beste Shrek filmpjes die wij hebben gevonden op Youtubeof andere onine video websites. Wij proberen altijd de beste filmpjes in het Nederlands te vinden, maar ook goede Engelse filmpjes worden geplaatst. De filmpjes van Shrek worden gemodereerd door het team van Kids-Tube.nl, zodat er enkel kwalitatieve kinderfilmpjes te zien zijn op deze kindertube.

Over Shrek

Shrek is een animatiefilm geproduceerd door DreamWorks gebaseerd op een boek geschreven door William Steig. Het eerste deel werd uitgebracht in 2001 en werd meteen het succes waardoor DreamWorks zichzelf op de kaart zette als producent van animatiefilms. Uiteindelijk zijn er nog 3 vervolgen van Shrek verschenen en enkele spin-offs.

Shrek is een groot en lelijk mensachtig groen monster die in het moeras leeft. Op een dag worden alle sprookjesfiguren het rijk van Heer Farquaad uitgezet. Shrek ontfermt zich over hen en besluit uiteindelijk op zoek te gaan naar Heer Farquaad om hierover te praten. Samen maken ze een deal om de sprookjesfiguren terug te laten keren, maar hiervoor moet Shrek op pad om Fiona te redden van een draak.

Leeftijdsinformatie

De Shrek filmpjes zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd van 6 jaar oud. Deze kinderen kunnen goed overweg met het vlotte verhaal en taalgebruik. Het verhaal vol met fantasie zal deze kinderen erg boeien en bovenal kunnen snappen. Ook de andere cultuur, gekke verschijningen en de humor zullen deze kinderen erg leuk vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie