Happy Feet filmpjes

7 filmpjes
Billy Jean
05:20

Billy Jean

8546
Brug van Helder Licht
02:53

Brug van Helder Licht

4778
Under Pressure
03:24

Under Pressure

4417
Under Pressure
04:32

Under Pressure

2805
Niemand
03:22

Niemand

2319
Boogie Wonderland
04:29

Boogie Wonderland

3933
Boogie Wonderland
06:57

Boogie Wonderland

3642

De beste Happy Feet filmpjes kijk je op Kids-Tube.nl

Hier vind je de beste Happy Feet filmpjes die wij hebben kunnen vinden op Youtube en Vimeo. De filmpjes van Happy Feet worden gemodereerd door het team van Kids-Tube.nl, zodat er enkel kwalitatieve kinderfilmpjes te zien zijn. Wij proberen zoveel mogelijk van deze filmpjes in het Nederlands op de website te plaatsen. Natuurlijk kan het voorkomen dat een filmpje niet meer beschikbaar is, rapporteer dan het filmpje zodat wij deze kunnen updaten. Staat jouw favoriete kinderfilmpje van Happy Feet niet in het overzicht? Neem dan contact op, zodat wij het filmpje kunnen controleren op kindvriendelijkheid.

Over Happy Feet

De film Happy Feet gaat over een pinguïn genaamd Mumble die al vroeg merkt niet te kunnen zingen. Omdat zingen onder de pinguïns als erg belangrijk wordt gezien, bestaat het gevaar dat hij wordt afgestoten. Maar Mumble heeft een ander groot talent; hij kan fantastisch tapdansen! Zal dit hem helpen om er toch bij te horen en zijn grote liefde Gloria te veroveren?

De filmpjes van Happy Feet zijn veelal vrolijk en bevatten veel muziek. Ook bevat de film een flinke dosis humor. In de Nederlandse versie worden de verschillende liedjes niet nagesynchroniseerd, waardoor de film enkel uit Engelstalige kinderliedjes bestaat.

Leeftijdsinformatie

De Happy Feet filmpjes in het Nederlands zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 7 jaar oud. Jongere kinderen zullen de beelden wel fantastisch vinden, maar de verhaallijn is te moeilijk voor hen om het volledig te snappen. De originele versie met ondertiteling zullen kinderen met de leeftijd vanaf 9 jaar leuk vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie