De beste filmpjes van Freek Vonk kijk je op Kids-Tube.nl

Op deze pagina kijk je altijd de beste Freek Vonk filmpjes die wij online hebben gevonden. Dit overzicht staat barstensvol met Freek Vonk filmpjes en afleveringen uit de programma’s in het Wild en op Safari. Ieder filmpje die wij vinden op Youtube of Vimeo wordt eerst gecontroleerd op kwaliteit en geschiktheid voor kinderen.

Over Freek Vonk

Freek Vonk is een bioloog en presentator van kinderseries die gaan over de natuur. In eerste instantie werkte hij voor National Geographic en Discovery, maar later was hij ook bij de VPRO op de publieke omroep te zien.

In de afleveringen van Freek krijg je veel dieren te zien, van olifanten tot leeuwen die in de wildernis voortkomen. Zelf is hij gespecialiseerd in slangen en daar vertelt hij dan ook veel over. Op een enthousiaste manier probeert hij kinderen zoveel mogelijk mee te geven over de natuur en dingen waar je op moet letten. Zo geeft hij survivaltips en veel weetjes over dieren en de natuur in het algemeen. In de filmpjes komen meestal ook interessante vragen terug die door hem beantwoordt worden.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Freek Vonk zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 5 jaar oud. Deze kinderen zullen de avonturen erg interessant vinden. Kinderen met de leeftijd vanaf 7 jaar oud zullen de informatie over de dieren en de natuur echter het beste kunnen begrijpen. Deze wat oudere kinderen zullen veel meer begrip hebben voor de natuur en zaken hier omheen beter kunnen snappen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie