Tik Tak filmpjes

10 filmpjes
Aflevering 4
05:02

Aflevering 4

10326
Aflevering 1
04:55

Aflevering 1

9688
Aflevering 5
04:55

Aflevering 5

6706
Aflevering 10
05:01

Aflevering 10

6633
Aflevering 6
05:05

Aflevering 6

5822
Aflevring 8
05:00

Aflevring 8

7575
Aflevering 7
05:05

Aflevering 7

4927
Aflevering 2
04:48

Aflevering 2

4652
Aflevering 3
05:07

Aflevering 3

4881
Aflevering 9
05:25

Aflevering 9

5688

De beste filmpjes van Tik Tak kijk je op Kids-Tube

Bekijk de beste Tik Tak filmpjes die wij online hebben verzameld op deze pagina. De filmpjes van Tik Tak zijn leuk en educatief voor baby’s en jonge peuters.

Over Tik Tak

Tik Tak is een van oorsprong Vlaams programma voor jonge kinderen. De afleveringen werden in Belgie uitgezonden tussen 1981 en 1991. Herhalingen van de gemaakte programma’s waren tot 2006 te zien op Ketnet. In totaal zijn er 366 afleveringen van Tik Tak gemaakt. Inmiddels heeft Bumba de plek van de populaire serie bij Ketnet overgenomen.

Het concept van Tik Tak ontstond toen Mil Lenssens een paar kinderen zeer geboeid zag kijken naar een uitzending van de Lotto. Hier merkte hij dat kinderen zeer gefascineerd zijn van voorspelbare bewegingen en muziek. Ook kleuren en ritme spelen een belangrijke rol in het programma.

Het succes van het programma was groot en in meer dan 30 landen werden de filmpjes uitgezonden. In Nederland was het programma te zien bij de Tros, Kindernet en de KRO.

Leeftijdsinformatie

De Tik Tak filmpjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 maanden oud. Deze kinderen beginnen zich voor het eerst te interesseren voor tv-beelden en deze rustige, herhalende beelden zijn voor deze baby’s zeer geschikt. Ook de kleuren en de muziekjes zorgt ervoor dat baby’s en jonge peuters hier met veel plezier naar kijken.

Meer Babyfilmpjes

Op Kids-Tube.nl vindt je naast Tik Tak filmpjes nog veel meer baby-, kleuter- en peuterfilmpjes. Je vindt hier onder andere Kinderfilmpjes  van:

Woezel en Pip, waarin je twee grootste dierenvrienden samen beleven wat echte vriendschap inhoudt.

Paw patrol, de serie over je heldhaftige viervoeters die de hele stad van de ondergang redden.

Ook bieden wij op Kids-Tube een ruim aanbod in langere kinderfilms. Deze vind je op de pagina kinderfilms

Met films zoals Assepoester, Barbie, Shrek en vele anderen is er wat te vinden voor kinderen van alle leeftijden. Neem vooral een kijkje rond voordat je verder zoekt op de rest van Kids-Tube.nl

Ben je nu meer op zoek naar kinderliedjes? 

Ook dat vind je hier gewoon op Kids-Tube.nl. Wij hebben honderden kinderliedjes online staan die wachten om te worden bekeken door jou.

Hier vind je veel kinderliedjes met onder andere je favoriete drietal vrouwen met al hun K3 liedjes. Of als je al lekker in bed ligt kun je ook genieten van allerlei slaapliedjes.

Én, voor de echte woezel en pip fan bieden wij ook tal van woezel en pip liedjes aan die je met vol volume kan meezingen hier op Kids-Tube!

Kortom, op Kids-Tube vind je al jouw favoriete filmpjes, series en artiesten. Like vooral jouw favoriete videos en laat het ons weten als je filmpjes mist die je graag terug ziet komen op onze site.

Veel kijkplezier op Kids-Tube.nl!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie