Voorpagina2

Mediakit Kids-Tube

Download onze Mediakit in PDF.

 

Het merk

Met een combinatie van één van de sterkste kids-mediamerken en een dedicated en ervaren team dat weet wat kinderen bezig houdt, is Kids-Tube dé partner voor kidscommunicatie. De prominente positie van de website kids-tube.nl, de succesvolle Kids-Tube iOs en Android app èn de social media app stelt Kids-Tube als geen ander in staat om kin-deren op een impactvolle wijze te bereiken.

Op Kids-tube.nl kunnen kinderen meer dan 10.000 kinderfilmpjes online kijken via desktop, tablet of mobile. De kinderfilmpjes zijn speciaal samengesteld in categoriepagina’s voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen van verschillende leeftijden waardoor u via Kids-tube uw promotie ook op heel specifieke doel-groepen kunt focussen. Alle kinderfilmpjes worden gecontroleerd op kindvriendelijkheid, zodat kinderen geen ongepaste video’s kunnen bekijken.

Kids-Tube werkt o.a. samen met Yoki Network, één van de grootste advertentienetwerken voor het bereiken van kids, -teens en jongeren in geheel Europa.

kinderfilms2

 

Bereik 

Maandelijks bereiken onze website en app’s bijna een half miljoen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Op Kids-Tube.nl zijn zowel Standaard-en Rich Media Display mogelijkheden als Branded Content oplossingen om uw bedrijf onder de aan-dacht te brengen van deze doelgroep. 

Unieke bezoekers per maand

- 50.000 unieke bezoekers met eengemiddelde sessieduur van 6:36 minuten.

- 60% via mobiel en tablet.

- 26.1% van de bezoekers zijn terugkerendebezoekers. Trouwe fans!

Pageviews

- 361.000 pageviews per maand.

Social media

- 21.000 volgers op Facebook.

- 2.5k tot 7.5k gemiddeld bereik per post/actie.

Doelgroep

Kids-Tube.nl richt zich op gezinnen met kinderen die dagelijks online video’s bekijken. Daarmee is Kids-Tube de partner voor kidscommuncatie en geeft uw bedrijf een brede ingang tot de doelgroep 6 tot en met 12 jaar èn hun ouders in de leeftijdsgroep tussen 25 en 44 jaar. De bezoeker is bovenmatig geïnteresseerd in de opvoeding, kinderen en kinderproducten (zoals kinderspeelgoed van Lego of brandweerman Sam), media en entertaiment (kinderfilms) en online kanalen (social media, apps en Youtube).

Kidssss4

Geslacht

- 70% van onze bezoekers is vrouw.

Leeftijd 

- Vrouwen tussen de 25-44 jaar.

Interesses

- Family-focused, Media & Entertainment en Movie Lovers.

Voor uw bedrijf

Kids-tube is het Nederlandse alternatief voor YouTube voor bewuste ouders die hun kinderen een veilige online omgeving willen bieden. Met een eigen plat-form, social media kanalen, nieuwsbrieven en apps bereikt Kids-tube tienduizenden gezinnen permaand en kent als geen ander deze doelgroep. Met behulp van kindvriendelijke video’s, unieke content en een op maat gemaakt promotieplan + mediakalender kunnen wij snel en efficiënt uw doel-groep bereiken.

Met Kids-Tube als partner heeft u een sterke tool in handen de doelgroep gezinnen met kinderen onlinete bereiken in geheel Nederland. Onze website enapp’s hebben een groot bereik in de doelgroep, een uitstekend kindvriendelijk imago en zeer trouwe en betrokken lezers. Kortom, de uitgelezen mogelijkheid om op een efficiënte wijze met uw doelgroep in contact te komen. Bovendien helpen onze ervaren accountmanagers graag bij een vrijblijvend advies om uw boodschap op de beste en meest doeltreffende wijze op uw doelgroep af te stemmen.

Adverteren op Kids-Tube

De advertentiemogelijkheden in de media van Kids-Tube combineren de sterke eigenschappen en het specifieke bereik van ons merk met de communicatiedoelstellingen van adverteerders.

Pre-roll advertising voor alle video’s

- €1000,- per maand225

In-app advertenties

- €500,-  per maand

Homepage in beeld advertentie

- €400,- per maand

Blogpost op de website

- €175,- eenmalig

Homepage categoriepagina advertentie

- €150,- per maand

Banner in categoriepagina advertentie

€125,- per maand

Social media winactie op Facebook

- €100,- per bericht/video

*Contacteer ons voor overige mogelijkheden of pakketprijzen

Contact

Contact

Neem voor meer informatie of een advies op maat contact met ons op.

E-mail

info@kids-tube.nl

Telefoon

030 - 30 40 004

Website

 www.kids-tube.nl 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie