De beste Abi filmpjes kijk je in het Nederlands op Kids-Tube.nl

Hier vind je de beste filmpjes van Abi die wij hebben kunnen vinden op voornamelijk Youtube. De filmpjes van Abi worden gemodereerd door het team van Kids-Tube.nl, zodat er enkel kwalitatieve kinderfilmpjes te zien zijn. Natuurlijk kan het voorkomen dat een filmpje niet meer beschikbaar is, rapporteer dan het filmpje zodat wij deze kunnen updaten.

Over Abi

De serie gaat over een Surinaams meisje dat in Amsterdam woont genaamd Abi. Hier maakt zij de nodige dingen mee die ze in de serie laat zien. Hierbij probeert zij de jonge kijkertjes ook echt iets te leren. Iedere aflevering begint op een iets andere manier, maar wel altijd vanuit de flat waarin Abi woont.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Abi zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 4 jaar oud. Het taalgebruik is aangepast op deze leeftijdsgroep, al kunnen er soms wat moeilijkere dialogen tussen zitten. Omdat Abi zelf ook vier jaar oud is, kunnen kinderen zich goed met haar identificeren. Verder past de leef en belevingswereld erg goed bij kinderen met deze leeftijd.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie