Pocahontas filmpjes

9 filmpjes
Als ik jou nooit had ontmoet
03:42

Als ik jou nooit had ontmoet

Pocahontas

1759
Mijn mijn
02:49

Mijn mijn

Pocahontas

1806
Wildenvolk
01:33

Wildenvolk

Pocahontas

1874
Rustig ritme van de trom
01:37

Rustig ritme van de trom

Pocahontas

1453
Om de kromming van de stroom
02:11

Om de kromming van de stroom

Pocahontas

1640
De Virginie Companie
01:43

De Virginie Companie

Pocahontas

1468
Mijn leven is van mij
04:01

Mijn leven is van mij

Pocahontas

1526
Ontmoeting John Smith
03:08

Ontmoeting John Smith

Pocahontas

2177
Volg ik het juiste spoor
02:26

Volg ik het juiste spoor

Pocahontas

1440

Meer weten over Pocahontas Disney?

Beleef het spannende en vrolijke avontuur van de beeldschone indiaanse prinses Pocahontas. Haar naam betekent 'zij die graag speelt'. In deze schitterende tekenserie ziet Pocahontas blanke mannen aan land komen. Ze hebben 'vuurstokken' en hun leider heet John Smith. Pocahontas wordt verliefd op de sympathieke kapitein. De moedige prinses redt zelfs zijn leven en trouwt met hem om de vrede tussen de indianen en de blanken te herstellen. Uiteindelijk neemt John Smith de prinses mee naar Engeland. Ook daar beleeft ze vele spannende avonturen. Bijvoorbeeld als ze op bezoek gaat bij het Engelse koningshuis. Ga maar snel kijken.

Leeftijdsinformatie

Pocahontas filmpjes zijn geschikt voor kinderen boven de 6 jaar. Van al onze filmpjes word bepaald voor welke categorie deze zijn, zodat ouders zonder zorgen hun zoon of dochter naar de Kids-Tibe filmpjes kunnen kijken.  


Meer Kids-Tube?

Op kids-tube.nl vind je nog veel meer van jouw favoriete filmfiguren, zodat je altijd en overal kan genieten van jouw helden. Je vind hier bijvoorbeeld filmpjes van onder meer:

Lego Ninjago , waarin al jouw lego helden, Cole (meester van het aarde), Jay (meester van het bliksem), Kai (meester van het vuur), Zane (meester van het ijs), Lloyd (meester van energie) en Nya (meester van het water). Mocht Lego ninjago niet genoeg zijn voor je? Hier op Kids-Tube kun je nog veel meer soorten lego-actie vinden, dus kijk gerust rond!

Bumba, Bumba heeft verschillende vrienden in het circus die in de afleveringen meedoen zoals Bumbalu, Kiwi en Tumbi de olifant.

Juf Roosin dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen ze oer-Hollandse liedjes.

Bobo , Bobo is een vrolijk blauw konijn. Hij woont in een boomhut met zijn ouders en zijn zusje Krabbel. Samen met Krabbel en beste vriend Tjerk beleeft hij de leukste avonturen! 

Popeyede serie over jou favoriete spinazie-eter. Steeds als popey een enorm blik spinazie eet krijgt hij enorme krachten en beleefd hij steeds weer iets nieuws.

Dit en nog veel meer, allemaal te vinden hier op Kids-Tube.nl

Muziek op Kids-Tube?

Ben je uitgekeken op de filmpjes? Geen probleem, op Kids-Tube.nl kun je ook allerlei soorten kinderliedjes luisteren. Van Kinderen voor kinderen tot K3, het kan allemaal hier op Kids-Tube. Dus kijk ook zeker even rond op onze muziek pagina's.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie