Monsters en Co filmpjes

6 filmpjes
Bloopers
05:25

Bloopers

5967
Inspireren
00:48

Inspireren

3278
ROR Materiaal
00:54

ROR Materiaal

3137
Nieuwe Scenes
05:09

Nieuwe Scenes

5166
De Ontgroening
01:12

De Ontgroening

3042
Het Eerste Contact
00:46

Het Eerste Contact

3811

De beste Monsters Inc en Monsters University filmpjes op Kids-Tube.nl

Hier vind je de beste Monsters Inc en Monsters University filmpjes die wij hebben kunnen vinden op Youtube of andere video websites. De filmpjes van de Monsters serie van Disney worden gemodereerd door het team van Kids-Tube.nl, zodat er enkel kwalitatieve kinderfilmpjes te zien zijn op deze kindertube. Natuurlijk kan het voorkomen dat een filmpje niet meer beschikbaar is, rapporteer dan het filmpje zodat wij deze kunnen updaten. Staat jouw favoriete kinderfilmpje van Monsters Inc of Monsters University niet in het overzicht? Neem dan contact op, zodat wij het filmpje kunnen controleren op kindvriendelijkheid.

Over Monsters en Co

De film Monsters en Co, zoals deze in het Nederlands heet, is een productie van Disney en Pixar die in 2001 werd uitgebracht. Deze film werd in 2013 vervolgd door Monsters University.
De kinderfilm gaat over een energiebedrijf dat energie op een speciale manier opwekt. Door kinderen in hun slaap te laten schrikken en het gegil op te vangen wordt door de Monsters energie gemaakt. Helaas zijn kinderen steeds minder bang, waardoor de Monsters de taak hebben om kinderen bang te maken, waardoor er weer energie kan worden gewonnen. Een grappig tafereel, aangezien de Monsters meer grappig dan eng zijn en de kinderen maar moeilijk door hen bang te maken zijn. Daarnaast zijn de Monsters ook nog eens doodsbenauwd voor kinderen…

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Monsters en Co en Monsters University zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd van 5 jaar oud. Kinderen van deze leeftijd zijn erg veel bezig met fantasieën die in deze film voorkomen en zullen de verhaallijn dan ook goed kunnen snappen. Ook de humor en de vrolijkheid zullen deze kinderen goed kunnen waarderen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie