Piet Piraat filmpjes

5 filmpjes
Jan Stil
05:21

Jan Stil

5249
Kleren Verwisseld
05:59

Kleren Verwisseld

5081
Steven in Bad
05:51

Steven in Bad

5023
Wij gaan Duiken
03:19

Wij gaan Duiken

5393
Storm op Zee
03:21

Storm op Zee

5513

De beste filmpjes van Piet Piraat kijk je op Kids-Tube.nl

Hier vind je een overzicht van de beste Piet Piraat filmpjes die het team van Kids-Tube heeft kunnen vinden op websites zoals Youtube. Kwaliteit en kindvriendelijkheid staat bij ons altijd voorop en daarom kun je gerust je kinderen naar deze afleveringen van Piet Piraat laten kijken. Heb jij nog meer leuke video’s ontdekt die nog niet op deze website staan? Laat het ons dan weten zodat wij de filmpjes na controle op kwaliteit kunnen toevoegen.

Over Piet Piraat

De Belgische kinderserie gaat over Piet Piraat die op zijn boot De Scheve Schuit diverse avonturen beleeft samen met zijn bemanning. Op dit schip stuiten ze regelmatig op diverse problemen die ze samen moeten oplossen. De afleveringen worden geproduceerd door Studio 100 en was in 2001 voor het eerst op tv te zien. In Nederland is de serie te bekijken via het programma Z@ppelin.

In totaal zijn er tot heden ruim 120 afleveringen gemaakt. Er zijn ook diverse films van Piet Piraat in de bioscoop verschenen, waarvan Piet Piraat en het Zeemonster de meest recente is.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 3 jaar oud. Het taalgebruik is niet al te moeilijk en moeilijke woorden worden meestal uitgelegd. Ook past de chronologische opbouw van de afleveringen ervoor dat het goed aansluit bij deze leeftijdsgroep. Verder bevatten de Piet Piraat filmpjes het thema ‘problemen oplossen’ wat deze kinderen erg interessant vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie