Planes filmpjes

10 filmpjes
Dottie waarschuwt Dusty
00:47

Dottie waarschuwt Dusty

5026
Dusty vliegt over de Taj Mahal
01:15

Dusty vliegt over de Taj Mahal

5078
Strut Jet Stream
00:36

Strut Jet Stream

4847
Dusty ontmoet El Chu
00:27

Dusty ontmoet El Chu

3343
Compilatie
02:35

Compilatie

5006
We hebben een Probleem
00:58

We hebben een Probleem

3331
Rochelle
00:28

Rochelle

3703
Bulldog moet zich Schamen
00:39

Bulldog moet zich Schamen

3738
Ontmoet Ishani
01:32

Ontmoet Ishani

3090
Neer met die Naald
01:05

Neer met die Naald

3478

Planes filmpjes in het Nederlands

Op deze pagina vind je de beste filmpjes van de Disney film Planes die wij hebben verzameld vanaf Youtube en andere online bronnen. Wij proberen zoveel mogelijk filmpjes in het Nederlands op deze pagina te verzamelen. Staat jouw favoriete Planes filmpje nog niet op de site? Neem contact met ons op en wij plaatsen deze op de site. Natuurlijk wordt het filmpje wel eerst door het team van Kids-Tube gecontroleerd op kindvriendelijkheid.

Over Planes

Een klein sproeivliegtuigje genaamd Dusty vliegt normaal hele dagen over gewassen. Zijn grote droom is echter om de wereld rond te vliegen in een race. Om deze droom waar te maken schakelt hij Skipper het gevechtsvliegtuig in. Uiteindelijk lukt het dusty na veel trainen om zich voor de race te plaatsen. Een leuk bijverschijnsel; Dusty heeft last van hoogtevrees en durft alleen laag te vliegen. Om de race te winnen zal hij deze angst uiteindelijk moeten overwinnen.

Planes is een kinderfilm geproduceerd door Disney Toons Studio en werd in 2013 uitgebracht. De film komt voort uit dezelfde wereld als de Cars films. De opvolger van dit eerste deel heet Planes Fire & Rescue, in het Nederlands Planes Redden en Blussen.

Wist je dat?

Om de film zo realistisch mogelijk te laten zijn werden er opnames van echte vliegtuigen gebruikt
El Chupacabra eigenlijk een oudje is en uit 1930 komt!
Dusty voortkomt uit een kruising tussen drie verschillende vliegtuigen

Leeftijdsinformatie

De is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud. Vanaf deze leeftijd kunnen kinderen zich inleven in de gevoelens van Dusty. Ze kunnen zich goed verplaatsen in de blijdschap of het verdriet dat de vliegtuigen hebben. Ook de humor uit de kinderfilm past bij de ontwikkelingfase van kinderen vanaf 6 jaar. Jongere kinderen zullen de film wel leuk vinden, maar over het algemeen zal de film net te lang zijn om helemaal af te kijken. Door deze film te kijken leren kinderen door te zetten en angsten te overwinnen zoals ook Dusty dat in deze film doet.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie