Despicable Me filmpjes

3 filmpjes
Happy met Pharrell Williams
03:53

Happy met Pharrell Williams

11812
Grappige Scenes
02:19

Grappige Scenes

9951
Super Silly Fun Land
03:58

Super Silly Fun Land

2353

De beste Despicable Me filmpjes in het Nederlands kijk je op Kids-Tube.nl

Hier vind je de beste Despicable Me filmpjes en clips in het Nederlands die wij hebben kunnen vinden op Youtube of Vimeo. De filmpjes van Despicable Me worden gemodereerd door het team van Kids-Tube.nl, zodat er enkel kwalitatieve kinderfilmpjes te zien zijn. Natuurlijk kan het voorkomen dat een filmpje niet meer beschikbaar is, rapporteer dan het filmpje zodat wij deze kunnen updaten. Staat jouw favoriete kinderfilmpje van Despicable Me niet in het overzicht? Neem dan contact met ons op, zodat wij het filmpje kunnen controleren op kindvriendelijkheid.

Over Despicable Me

Despicable Me wordt in het Nederlands ook wel Verschrikkelijke Ikke genoemd. Deze film is een animatiefilm die in 2010 in de bioscopen te zien was en werd geproduceerd door Universal. Verschrikkelijke Ikke draait om de hoofdpersoon Gru die graag de grootste schurk van de wereld wil worden om respect van zijn moeder te krijgen. Samen met zijn handlangers de Minions maakt Gru snode plannen om bijvoorbeeld de Maan te stelen. Zal Gru doorgaan met zijn misdaden of toch tot inkeer komen?

Het hele verhaal wordt met zeer veel humor gebracht. De Minions zijn grappige gele beestjes die je eerder aan het lachen brengt dan dat je er bang van wordt. Ook de oude professor zal voor veel lachende gezichten zorgen.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Verschrikkelijke Ikke of Despicable Me zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 8 jaar oud. De verhaallijn gaat erg snel, maar het taalgebruik is niet te moeilijk voor deze leeftijdsgroep. Verder zullen kinderen veel beter de veranderingen die Gru doormaakt in zijn gedrag kunnen bevatten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie