Amika filmpjes

7 filmpjes
Het Verboden Baantje
12:57

Het Verboden Baantje

3278
Subtiele Geurtjes
12:38

Subtiele Geurtjes

2685
Het is Zomer
03:10

Het is Zomer

4344
Ik ben Verliefd
03:10

Ik ben Verliefd

4573
Lipgloss en Luxe Paarden
12:36

Lipgloss en Luxe Paarden

4235
 Paarse Pumps
11:54

Paarse Pumps

5016
Barry Paler Wiel
12:33

Barry Paler Wiel

3597

De beste Amika filmpjes kijk je op Kids-Tube.nl

Hier vind je de beste Amika filmpjes die wij hebben kunnen vinden op Youtube of andere websites met video’s. De filmpjes van Amika worden gemodereerd door het team van Kids-Tube.nl, zodat er enkel kwalitatieve kinderfilmpjes te zien zijn op deze kindertube. Ieder filmpje op deze pagina kun je dus gerust laten bekijken door jouw kinderen.

Over Amika

Amika is een soap serie voor kinderen die zich afspeelt op manege de Paardenhoeve. De verwende Marie-Claire is veelal in de manege te vinden bij haar paard Amika. Dit witte paard blijkt al snel onhandelbaar geworden wat natuurlijk veel problemen geeft. Ondertussen komt Merel op de manege komt te werken als stalknecht wordt Marie-Claire jaloers op haar. Dit zorgt ervoor dat zij samen met Chanel en Hedwig er alles aan doet om Merel uit de stal weg te werken.

Leeftijdsinformatie

De Amika filmpjes zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 9 jaar oud. De belevingswereld van deze leeftijdsgroep sluit goed aan bij het verhaal van de serie Amika. Op deze leeftijd kunnen kinderen zich al goed inleven in de verschillende karakters en krijgen ze interesse in thema’s als verliefdheid die ook aan bod komen in de afleveringen van Amika.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie