Go Diego filmpjes

3 filmpjes
Dora en Diego redden een Baby Gorilla
20:16

Dora en Diego redden een Baby Gorilla

14043
De Grote Jaguar Redding
11:12

De Grote Jaguar Redding

9112
Het Dierenrijk
07:16

Het Dierenrijk

10170

De beste filmpjes van Go Diego in het Nederlands kijk je op Kids-Tube.nl

Voor jou en de kinderen hebben we hier de beste Go Diego filmpjes verzameld in het Nederlands. Staat jouw favoriete Go Diego filmpje nog niet in het overzicht? Neem contact met ons op en wij plaatsen deze op de site. Natuurlijk wordt het filmpje wel eerst door het team van Kids-Tube gecontroleerd op kindvriendelijkheid.

Over Go Diego

Go Diego is een serie voor kinderen die verwant is aan Dora de Explorer. De afleveringen van Diego werden voor het eerst in 2005 uitgezonden op Nickelodeon. Net als bij Dora staat het leren van lezen, tellen en andere vaardigheden centraal in de filmpjes en worden er naast de hoofdtaal Nederlands ook Engelse woordjes gebruikt. Hierdoor leren kinderen op een leuke manier de eerste woordjes Engels.

Diego Márquez woont in het regenwoud en helpt daar dieren die in nood zijn. Omdat hij met dieren kan praten weet hij precies wat er met ze aan de hand is. Hij doet dit samen met zijn hulpje Baby Jaguar. Omdat Diego is de oudere neef van Dora en is ook regelmatig in een aflevering terug te zien. Ook hun oudere zus Alicia komt regelmatig voor in de filmpjes. Haar specialiteit is het zoeken naar informatie over de dieren op haar computer.

Wist je dat?

Diego in de serie 8 jaar oud is?
Baby Jaguar niet kan praten in de afleveringen van Dora, maar wel als hij samen met Diego is?
Dora en Diego, naast hun zus Alicia nog een oudere zus hebben genaamd Daisy?

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van Diego zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 3 jaar oud. De afleveringen zijn chronologisch opgebouwd en heeft altijd een zelfde afsluiting. Aan het einde van het filmpje wordt de informatie altijd herhaald wat goed is voor de ontwikkeling van deze kinderen. Verder is het taalgebruik niet al te moeilijk en worden zaken op een leuke manier uitgelegd.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie