Filmpjes van Bert en Ernie in het Nederlands

Op deze pagina van Kids-Tube.nl vindt je een groot aanbod van de allerleukste Bert en Ernie filmpjes.

Samen met deze 2 klassieke figuren kun jij je de hele dag vermaken en genieten van alle leuke activiteiten die deze twee grootste vrienden samen beleven. De Bert en Ernie filmpjes die wij op kwaliteit en kind vriendelijkheid hebben geselecteerd vind je op deze pagina. Alleen de beste filmpjes van Bert en Ernie in het Nederlands en online beschikbaar zijn, hebben wij voor jou verzameld. In de filmpjes die je op deze pagina kunt bekijken beleven Bert en Ernie samen de leukste momenten. Wij hebben ervoor gekozen om filmpjes in het Nederlands op deze pagina te laten zien. Enkel als het filmpje in een andere taal erg leuk is zullen wij dit plaatsen. Laat het ons weten als jouw favoriete kinderfilmpjes van Bert en Ernie nog niet op deze website te vinden zijn.

Over Bert en Ernie

Bert is de langste van de twee; hij heeft een lang geel hoofd met een oranje neus, een verticaal gestreepte trui en is duidelijk herkenbaar aan zijn ene doorlopende wenkbrauw. Bert is enigszins humeurig van aard en heeft een paar belangrijke hobby's. Zo houdt hij van duiven en verzamelt hij paperclips, schelpen, postzegels en flessendoppen. Verder zit hij graag rustig in zijn luie stoel een boek te lezen, op Nederlandse geluidsdragers bij voorkeur over Zipje en Zopje of De Geschiedenis van Havermout van Molly de Gruwel. Af en toe komt Bert voorbij als hij zijn 'papierofoon' bespeelt.

Ernie is wat kleiner van stuk dan Bert, en heeft een breed oranje hoofd met een rode neus. Ernie is qua karakter op veel punten het tegengestelde van Bert: hij is de vrolijke naïeveling die Bert af en toe tot waanzin drijft met zijn rare acties en briljante ideeën. Ernie mag Bert ook graag plagen, maar als goede vrienden komen ze daar altijd wel weer uit. Ernie is dol op zingen en muziek maken, en hij speelt erg graag met zijn rubber eendje als hij in bad zit. Ernie viert zijn verjaardag op 28 januari.

Meer kinderfilmpjes?

Ben je op zoek naar meer leuke kinderfilmpjes om te kijken? Kijk dan zeker nog even verder op Kids-Tube.nl

Naast Bert en Ernie kun je namelijk ook genieten van nog veel meer peuter- en kleuterfilmpjes. Met filmpjes van onder andere:

Brandweerman Sam, die de buurt helpt bij het redden van dorpsbewoners.

Mega Mindy, de superheldin die het onrecht bestrijdt samen met superheld Mega Toby.

Paw Patrol, jouw favoriete viervoeters

Bob de Bouwer, de bouwvakker die niks te veel is

Woezel en Pip, die in toverland echte vriendschap laten zien.

Bumbasesamstraat en nog veel meer!

Luister je liever naar alleen de kinderliedjes van al deze programma's en meer? Ook dat kan op Kids-Tube.nl. Hier geniet je onder meer van K3 liedjes  en Kinderen voor Kinderen waardoor je heel de dag door naar jouw favoriete muziek kan luisteren.

Heb jij nog leuke toevoegingen voor Kids-Tube.nl? Laat het ons dan vooral weten als je iets mist van jouw favoriete karakters.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie