Lazy Town filmpjes

1 filmpje
Bing Bang
03:21

Bing Bang

5936

Afleveringen en filmpjes van Lazy Town in het Nederlands kijk je op Kids-Tube.nl

De beste Lazy Town filmpjes die wij online hebben gevonden op Youtube vind je overzichtelijk op deze pagina. Ieder filmpje van Lazy Town hebben wij eerst uitvoerig gecheckt op kwaliteit en geschiktheid voordat deze op de website zijn geplaatst.

Over Lazy Town

De kinderserie Lazy Town is een van origine IJslandse serie die in 2004 werd geproduceerd. In totaal zijn er 35 afleveringen gemaakt. De serie voor kinderen tussen 4 en 8 jaar speelt zich af in het stadje LazyTown. Vrij vertaald betekent de naam van het stadje ‘Luie Stad’ en dat is goed te zien.

Al snel belanden de super sportheld Sportacus en zijn vriendin Stephanie in het stadje, waar zij een einde proberen te maken aan de luiheid. Stephanie met de kenmerkende roze haren en Sportacus zorgen ervoor dat iedereen plezier krijgt om actief te worden. Inwoner Robbie Rotten ziet dit echter niet zitten en wil juist genieten van zijn rust en lekker kunnen luieren. Hij gaat dan ook het gevecht aan met het sportieve duo.

Leeftijdsinformatie

De Lazy Town filmpjes zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 4 jaar oud. Vanaf deze leeftijd raken kinderen geïnteresseerd in sporten en gezondheid. Verder kunnen ze de emoties snappen die in de kinderserie naar voren komen. Ook de leuke kinderliedjes en dans past erg goed bij deze leeftijdsgroep.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie