Ducktales filmpjes

10 filmpjes
Oom Donald
01:14

Oom Donald

2727
Themesong
01:15

Themesong

4325
Een Denderende Dagje uit
03:15

Een Denderende Dagje uit

3016
Turbo
01:00

Turbo

3166
Donald Brengt Ongeluk
05:12

Donald Brengt Ongeluk

4451
De Levende Mummies van Toth Ra
04:32

De Levende Mummies van Toth Ra

2728
Oom Dagobert
00:45

Oom Dagobert

3168
Kwik
00:45

Kwik

2329
Webby
00:45

Webby

1849
Mevrouw Baktaart
00:45

Mevrouw Baktaart

4128

De leukste filmpjes van Ducktales kijk je op Kids-Tube.nl

De leukste Ducktales filmpjes en films vind je overzichtelijk op deze pagina. Hier vind je altijd de beste filmpjes van Ducktales waarin Donald Duck en de andere Disney karakters hun avonturen beleven. De filmpjes worden op kindvriendelijkheid en kwaliteit gecheckt.

Over Ducktales

Ducktales is een bekende tekenfilm die is gebaseerd op de stripboeken van Donald Duck. In deze filmpjes spelen de neefjes Kwik, Kwek en Kwam samen met Oom Dagobert een belangrijke rol. Net als in de stripverhalen zwemt Dagobert Duck graag in zijn geld en zijn de neefjes moeilijk van elkaar te onderscheiden met uitzondering van de kleuren op hun kleding.

Veel van de verhalen gaan over het geld van Oom Dagobert wat boeven zeer aantrekt. Vooral Govert Goudglans en Zwarte Magica hebben het vaak op zijn geld gemunt. En uiteraard komen de Zware Jongens ook veelzijdig met plannen om het geld uit het pakhuis te stelen. Dit levert de nodige avonturen op waarin Dagobert en de neefjes op zoek zijn naar nieuw geld of het geld van de oom moeten bewaken.

Omdat Dagobert altijd op zoek is naar meer geld en er altijd op zijn geld wordt gejaagd komen hij en zijn neefjes vaak in allerlei avonturen terecht. Mevrouw Baktaart is de oppas van Kwik, Kwek en Kwak en woont samen met haar nichtje Lizzy bij Dagobert en de neefjes in huis.
DuckTales bevat veel humor en actie. Op de vele reizen die Dagobert en zijn neefjes maken gebeurt er van alles en dit levert regelmatig snelle beelden op. Deze scènes met veel actie worden ondersteund door spannende muziek waardoor het verhaal wordt versterkt en het extra spannend wordt. Tijdens de vele reizen die Dagobert en zijn neefjes maken komen er regelmatig leerzame feitjes voorbij.

Leeftijdsinformatie

De Ducktales filmpjes zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd van 5 jaar oud. Deze kinderen kunnen de verhaallijn goed snappen met het taalgebruik dat in de tekenfilmpjes wordt toegepast. Ook de educatieve zaken die in de serie worden uitgelegd zullen deze kinderen erg waarderen. Ook oudere kinderen en zelfs volwassenen zullen de afleveringen van Ducktales leuk vinden vanwege de humor en actie die erin voorkomt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie