Fabeltjeskrant filmpjes

2 filmpjes
De Boom
12:42

De Boom

7323
Intro
01:05

Intro

5386

De beste filmpjes van Fabeltjeskrant

Op deze pagina vind je de beste Fabeltjeskrant filmpjes online vanaf Youtube, Vimeo en andere online bronnen. Voor het kijken naar filmpjes van de Fabeltjeskrant ben je hier op het juiste adres.

Over Fabeltjeskrant

De Fabeltjeskrant is een kinderserie die dagelijks vlak voor het slapen wordt uitgezonden. De korte afleveringen gaan over alles wat zich afspeelt in het Dierenbos van Fabeltjesland.

Meneer de Uil leest al het nieuws uit het Fabeltjesland voor op zijn kenmerkende manier waar kinderen zich tot aangetrokken voelen. De serie die in 1968 voor het eerst werd uitgezonden, werd in 2005 uitgeroepen tot beste kinderserie aller tijden. In de eerste jaren dat het programma werd uitgezonden ontwikkelde het zich met 1,5 miljoen kijkers per dag als best bekeken serie van die tijd! Momenteel is het kinderprogramma nog te zien bij RTL Telekids.

Leeftijdsinformatie

De filmpjes van De Fabeltjeskrant zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd vanaf 4 jaar oud. De karakters en de wereld van de dieren past goed bij deze leeftijd. Wel kunnen er soms wat oudere uitdrukkingen in voorkomen die moeilijker te begrijpen zijn. Verder is iedere aflevering een zelfde soort opbouw te zien wat voor deze kinderen erg belangrijk is.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie