Ice Age filmpjes

7 filmpjes
Dansen als Sid
03:26

Dansen als Sid

5524
Waar is de Baby
02:33

Waar is de Baby

5260
Vrije Val
02:30

Vrije Val

5416
Koning van de Zee
02:13

Koning van de Zee

4883
Ice Slider
02:43

Ice Slider

3614
Sid en de Vogels
02:43

Sid en de Vogels

6143
We are Family
01:20

We are Family

5456

De beste filmpjes van Ice Age kijk je op Kids-Tube.nl

Hier vind je de beste Ice Age filmpjes die wij hebben kunnen vinden op Youtube of andere video websites. De filmpjes van Ice Age worden gemodereerd door het team van Kids-Tube.nl, zodat er enkel kwalitatieve kinderfilmpjes te zien zijn. Staat jouw favoriete kinderfilmpje van Ice Age niet op deze kindertube? Neem dan contact op, zodat wij hetfilmpje kunnen plaatsen op deze website.

Over Ice Age

Ice Age is een animatiefilm geproduceerd door 20th Century Fox en uitgebracht in 2002. Inmiddels zijn er vier delen van deze serie in de bioscopen verschenen waarvan in 2012 het laatste deel, Continental Drift, werd uitgebracht.

Het verhaal gaat over Sid de luiaard die 20.000 jaar geleden in de ijstijd leefde. Veel dieren zijn door de ijzige kou naar het zuiden getrokken, maar Sid is in het noorden achtergelaten door zijn familie. Daar komt hij de eigenwijze Manny de mammoet en Diego de tijger tegen. Op een gegeven moment komen ze een baby tegen en Sid overtuigt de mammoet en de tijger om deze baby terug te brengen naar de mensen waar het thuishoort.

De film kent heel veel humor door de verschillende personages die heel verschillend zijn. Ook de eekhoorn Scrat geeft het verhaal een gezicht door zijn grappige momenten.

Leeftijdsinformatie

De Ice Age filmpjes in het Nederlands zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud. De ondertitelde versie is geschikt voor kinderen van 10 jaar oud, omdat deze de teksten snel genoeg kunnen lezen. De kinderen in deze leeftijdscategorie kunnen de karakters en hun gedrag goed snappen. Jongere kinderen zullen de beelden mooi vinden, maar kunnen het verhaal door de diepgang, snelle conversaties en de lange duur van de film niet goed volgen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie