Madagascar filmpjes

6 filmpjes
Vuurwerk
02:59

Vuurwerk

5615
I Like to Move it
02:50

I Like to Move it

9494
De Achtervolging
03:26

De Achtervolging

4364
Vliegtuigcrash
03:05

Vliegtuigcrash

4576
Afro Circus
01:00

Afro Circus

5261
Op Antarctica
04:31

Op Antarctica

8954

De beste Madagascar filmpjes kijk je natuurlijk op Kids-Tube.nl

Hier vind je de beste filmpjes van Madagascar die wij hebben gevonden op Youtube. De filmpjes van Madagascar worden gemodereerd door het team van Kids-Tube.nl, zodat er enkel kwalitatieve kinderfilmpjes te zien zijn. Ook proberen wij zoveel mogelijk Madagascar filmpjes in het Nederlands te plaatsen. Engelse filmpjes worden enkel geplaatst als deze echt leuk zijn voor Nederlandse kinderen om te bekijken.

Over Madagascar

Madagascar is een animatiefilm die is geproduceerd door DreamWorks en in 2005 in de bioscopen verscheen. Het verhaal gaat over een groep dieren die in de dierentuin van New York leven en graag vrijheid willen hebben. Daarom smeden ze het plan om te ontsnappen en elders een bestaan op te bouwen. De dieren die de hoofdrol spelen zijn de Zebra Marty, de giraffe Melman, de leeuw Alex en het nijlpaard Gloria. Ook zien we de bijdehante Pinguins terug die uiteindelijk een eigen serie zullen krijgen.

Het lukt de dieren om te ontsnappen maar worden al snel weer gevangen genomen. Uiteindelijk worden de dieren teruggestuurd naar Afrika in een vrachtschip doordat demonstranten druk uitoefenen op het management van de dierentuin. De houten kisten waar de dieren in vervoerd worden vallen van het schip af en spoelen uiteindelijk aan op het eiland Madagascar voor de Afrikaanse kust. Daar blijkt het voor de groep dieren niet zo fantastisch te zijn als ze van tevoren hadden verwacht.

Leeftijdsinformatie

De Madagascar filmpjes zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd van 6 jaar oud. De film kenmerkt zich door langere dialogen en snel taalgebruik. Het is echter niet altijd van belang om alle dialogen te volgen om het verhaal te kunnen snappen. Oudere kinderen van ongeveer 10 jaar zullen veel meer uit de film kunnen halen, doordat zij echt de grappen en het sarcasme kunnen snappen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie