Maak jij al reclame op jouw auto?

11-01-2021

AUTO

Maak jij al reclame op jouw auto?

Het is tegenwoordig niet meer te missen in het verkeer. Auto’s die beplakt zijn met stickers van een bedrijf of gewoon voor de sier. Stickers van je bedrijf op bedrijfsauto’s zorgen voor goede reclame, aangezien bedrijfsauto’s overal in het land gezien worden. In dit artikel vind je verschillende redenen om stickers om jouw auto te plakken.

Waar laat je stickers voor je auto maken?

Bij het laten maken van jouw stickers zijn er wel een aantal factoren die van belang zijn. Stickers voor op auto’s moeten van goede kwaliteit zijn. Het is natuurlijk zonde als je na 3 keer de auto wassen al je stickers van je auto af wast. Ga dus na waar je terecht kunt voor kwalitatief goede stickers. Om jou daarin een beetje te ondersteunen verwijzen wij je door naar drukbedrijf. De stickers van Drukbedrijf zijn van hoge kwaliteit en blijven lang goed. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment aan stickers en kunnen ze dus al jouw wensen vervullen.

Redenen om je auto van reclame te voorzien

Waarom je auto bestickeren? Een aantal redenen:

·   Het bestickeren van een auto is een relatief goedkope manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te verbeteren. Een auto met een standaard kleur zonder opvallende aspecten valt niet op in het verkeer. Terwijl een bestickerde auto dat wel doet. De naam van je bedrijf samen met het logo zal meteen opvallen bij ander verkeer. Daarbij is het bestickeren van je auto een eenmalige investering terwijl je daar vrij veel mensen bereikt.

·   De mogelijkheden met stickers zijn gigantisch verschillend. Je kunt veelal kiezen uit verschillende vormen en formaten. Ook nog uit de soort stickers. Bijvoorbeeld raamstickers of een volledige wrap. Het design is geheel zelf te bepalen, denk hierbij aan wat je op je auto wilt laten plakken en in welke kleuren.

·   160.000 contactmomenten per maand. Doordat er door de loop van tijd steeds meer auto’s op de weg komen en er dus steeds meer kilometers gemaakt worden heeft onderzoek uitgewezen dat een auto per maand om en nabij 160.000 keer gezien wordt. Natuurlijk is dit afhankelijk van hoe vaak je met de auto de weg op gaat.

·   De bestickerde auto wordt meteen jouw visitekaartje. Wat ervoor zorgt dat er een stuk netter in de auto’s gereden wordt. Een wat groter bedrijf die vele bedrijfsauto’s rond hebben rijden zullen ongetwijfeld wel eens boetes binnen krijgen door te hard rijden. Als je al die auto’s dus bestickerd zal dat aantal boetes afnemen en dat scheelt weer geld.

Succes met het maken van jouw stickers!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie