Geweldige presentatiemappen voor op kantoor

19-01-2021

Presentatiemappen2

Wat kan ik met een presentatiemap?

Waar doe je belangrijke papieren in op kantoor? Natuurlijk in een presentatiemap. Stel dat je een belangrijke meeting hebt en de formulieren niet los in je hand mee wilt nemen, dan is een presentatiemap in jouw eigen huisstijl de beste optie. Laat presentatiemappen drukken met daarop jouw eigen logo en tekst. Zo kom je professioneel over op jouw klanten en partners.

Hoe zien presentatiemappen eruit?

Dat ligt natuurlijk een beetje aan het formaat van de presentatiemap die je bestelt. Je kunt presentatiemappen in verschillende formaten bestellen: A4, A5 en vierkant medium. In de A4 presentatiemap kun je de meeste verschillende dingen doen, omdat deze simpelweg het grootst is. Het A4-formaat kun je in verschillende soorten bestellen, met verschillende soorten kleppen eraan, maar ook zonder kleppen. Verder kun je het A5-formaat bestellen, deze heeft dezelfde mogelijkheden als het A4-formaat, maar zonder de 3-delige met kleppen. Dan kun je het vierkant medium formaat met vierkante kleppen bestellen, zodat deze eenvoudig dicht is te vouwen.

Wat kan ik allemaal in een presentatiemap doen?

Je kunt veel verschillende dingen in een presentatiemap doen, zoals flyers, folders, offertes en visitekaartjes. Veel presentatiemappen hebben een voorgestanste sleuf waar je eenvoudig een visitekaartje in kunt doen, wel zo handig als je de map aan een externe partij wil geven. Verder kun je natuurlijk briefpapier of doordruksets ook in een presentatiemap doen. Kortom: je kunt van alles in een presentatiemap kwijt.

Welke producten kan ik bedrukken met mijn huisstijl?

Het is belangrijk voor een bedrijf om de huisstijl goed over te laten komen op klanten, partners en andere partijen. Door presentatiemappen in jouw eigen huisstijl te laten drukken, ben je al een heel eind op weg, maar het kan natuurlijk altijd beter. Een paar voorbeelden van hoe je nóg duidelijker kan laten zien welk bedrijf er nou eigenlijk in dit kantoor zit: notitieboeken, muismatten, enveloppen en baliedisplays. Al deze producten zorgen ervoor dat de mensen die jouw kantoor binnenstappen, meteen weten met wie ze te maken hebben!

Hoe kleed ik mijn kantoor een beetje aan?

Alles in jouw huisstijl is natuurlijk een goed begin, maar dat maakt een kantoor nog niet per se gezellig. Om het kantoor een beetje gezellig te maken, kun je verschillende producten aanschaffen. Zo kun je raamstickers bestellen, om leuke foto’s of afbeeldingen op de ramen te plakken. Je kan ook een leuke foto of afbeelding aan de muur hangen, laat deze dan op dibond bedrukken. Of wil je een mooie afbeelding op de gehele muur? Maak dan je eigen fotobehang.

Genoeg keus dus om je kantoor mooi aan te kleden!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie