De ultieme audio ervaring in 2019: deze producten heb je nodig

26-09-2019 door Marcel Hiemstra

Geluid. Of het nu om muziek gaat, filmgeluid, thuis of onderweg: de laatste jaren is het steeds belangrijker dat we altijd en overal naar het beste geluid kunnen luisteren. Telefoons, televisies, ze produceren allemaal steeds beter geluid, dus het afspelen daarvan stelt ook steeds hogere eisen aan de apparatuur. Je kunt tegenwoordig echt niet meer wegkomen met een 5.1 speakerset van 10 jaar geleden en draadloze speakers maken van elke samenkomst een feestje. Welke producten heb je nu écht nodig voor de ultieme audio ervaring anno 2019?

De bioscoopervaring thuis

Zelfs in de bioscoop wordt het geluid nog steeds beter, als we thuis een serie of film kijken willen we ook de beste geluidsbeleving. In huis zie je dan ook steeds meer draadloze speakers en de best geteste soundbar is niet meer weg te denken voor een avondje Netflix. Dat je deze apparaten met je smartphone kunt bedienen is een fijne bijkomstigheid, zo heb je altijd het perfecte geluid binnen handbereik.

Feestje2

Altijd voorbereid op een feestje

Ook onderweg stellen we steeds hogere eisen aan onze geluidsbeleving. Met onder andere Netflix heb je je televisie altijd bij je, en ook muziek luisteren is nog steeds ongekend populair. Wil je dat niet alleen doen, maar juist met je vrienden als je lekker in het park of aan het strand aan het chillen bent, dan kun je niet meer zonder een draadloze speaker. Even koppelen met bluetooth en je bent klaar om te gaan. Deze speakers zijn, in tegenstelling tot de speakers voor in huis, licht en draagbaar. 

Tel daar een accuduur van vele uren bij op plus de mogelijkheid om meerdere speakers te koppelen en je bent áltijd klaar voor een feestje, waar je ook bent. De meeste draagbare speakers zijn ook nog eens waterdicht, dus deze gebruik je net zo makkelijk aan het strand of het zwembad. 

Geluid in je handpalm

Het bedienen van je soundbar en draadloze speakers doe je met je smartphone. Je hebt dus letterlijk het geluid in je handpalm. En wil je nu even lekker genieten van muziek of een serie zonder iemand lastig te vallen? Dan is een noise cancelling headphone een goede aanschaf!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie