3 lingerie sets met bijpassende hoge kousen

13-04-2021

Draag je graag een bijpassende lingerie set? Ik ook! Niets geeft me een beter gevoel wanneer ik een ‘complete look’ draag, en soms, als ik het gevoel wil hebben dat ik echt mijn best heb gedaan (en hoewel niemand het zal zien), zal ik zelfs mijn kleur coördineren met de onderkleding met wat ik er bovenop draag.

Maar er is één niveau van matchy-matchy dat ik nog moet bereiken: een lingerieset met bijpassende hoge kousen. Ik bedoel niet alleen kleur gecoördineerd, ik bedoel matching. Dezelfde kant, dezelfde print… een echte lingerie set van top tot teen met jarretels. Klinkt dit aantrekkelijk genoeg?

Dan is deze blogpost iets voor jou. Ik heb lingeriesetjes verzameld die verkrijgbaar zijn met bijpassende kousen, plus nog een met bijpassende hold-ups. Ze zijn perfect, of je nu op zoek bent naar een bijzondere gelegenheid of een boudoir-shoot-ensemble, of je houdt gewoon net zoveel van een gecoördineerde look als ik. Kijk maar eens naar wat deze merken nog meer te bieden hebben, aangezien er nogal wat meer van dergelijke sets hebben die ik niet heb meegeleverd.

Oh, en als je op zoek bent naar iets in deze richting, maar niet van kousen houdt, raad ik je aan om te Googlen naar unieke been kousenband-sets. Veel van deze zoekresultaten in Google hebben bijpassende bh-sets verkrijgbaar.

De luxe string van Christine le Duc – Serie Ambra

Een luxe string passend bij de prachtige sport bh met beugel van Anita. Je bent niet compleet zonder deze string als bijpassend onderkleding. Aan de voorkant met delicaat, Italiaans eyelash kant, rond je heupen en billen elastisch kant met verleidelijke bekjes, die je billen extra charmant in scene zetten. Een zwarte lange kousen set als bijpassend sexy look maakt deze serie Ambra helemaal af. De Ambra serie is een seizoensproduct van Christine le Duc en snel uitverkocht.

De luxe kanten string Loreana met bijpassende zwarte kousen

De luxe kanten string Loreana verdient terecht het kenmerk luxe. Heerlijk en mooi Italiaans kant omhult je heupen en billen. De zwarte hoge kousen is de finishing touch voor een luxe lingerie set. Voor een extra zwoele avond met een sport bh met voorsluiting en een nieuwe set is de nacht voor jou helemaal compleet. De Brazilian snit geeft je billen extra mooie aandacht door al die mooie kanten bekjes. Dé perfecte match bij de BH Loreana!

De Manuka van Christine le Duc met kanten snit

Deze zwarte string geeft een prikkeling aan ieders zintuigen. De fijnheid van de stoffen en de sensuele snit maken dit model een onmisbare aanvulling op het kanten jarretel korset Manuka. Maak de string schoon met de hand en beter gebruik je geen droger, op deze manier houd je de kwaliteit van de kanten stof hoog. Ook is deze set goed te combineren met bijpassende hoge kousen in de kleur zwart of wit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie