Adverteren

Het is mogelijk om via Kids-Tube.nl een jonge doelgroep van kinderen tot 12 jaar te benaderen of ouders van deze kinderen. Omdat de website veel door kinderen wordt bekeken is het van zeer groot belang dat iedere vertoning op de website aansluit bij deze jonge doelgroep. Ook advertentievormen gericht op ouders moeten tevens geschikt zijn voor kinderen, omdat deze ook door hen bekeken worden.

Display advertising

De website wordt maandelijks door meer dan 100.000 kinderen en ouders bekeken. Met de vertoning van display ads kunt u zeer effectief deze doelgroep bereiken om een product of dienst te promoten. Heeft u interesse om via Kids-Tube.nl display advertising in te zetten dan kunt u via het mailadres info@kids-tube.nl meer informatie aanvragen.

Social Media

Heeft u interesse om via ons Facebook kanaal een boodschap aan onze fans te verkondigen of een product te verloten, dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via het mailadres info@kids-tube.nl. Uiteraard moet de boodschap of het product passend en leuk zijn voor de doelgroep die bestaat uit ouders met kinderen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie